Gevonden en verloren in Zutphen

Hier kunt u zoeken naar verloren voorwerpen en gevonden voorwerpen melden.

Gevonden voorwerpen

Heeft u een voorwerp gevonden? Dan registreert u dit op de website iLost. Het voorwerp kunt u thuis bewaren of afgeven in het stadhuis. Als de eigenaar het voorwerp niet bij u komt ophalen, kunt u na 1 jaar de nieuwe eigenaar worden van het gevonden voorwerp.

Een gevonden voorwerp melden.

Gevonden sleutels, bank- en andere passen, paspoorten en rijbewijzen

• Gevonden sleutels kunt u afgeven in het stadhuis; wij bewaren deze 3 maanden.
  • Gevonden bankpassen gaan naar de bank.
  • Gevonden passen (met naam erop): Losse OV jaarkaarten en zorgpassen gaan naar de betreffende instanties.
  • Gevonden paspoorten, identiteitskaarten en rijbewijzen moeten altijd ingeleverd worden bij de gemeente.

Verloren voorwerpen

Bent u iets verloren? Dan kunt u er naar zoeken op de website iLost.

Een verloren voorwerp zoeken.

Ga naar iLost

U kunt ook zoeken op de website verloren of gevonden.nl.

Uw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart verloren

Bent u uw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart kwijt? Daarvoor hoeft u niet meer naar de politie. De gemeente Zutphen maakt een verklaring van de vermissing op. Dit geldt ook voor de documenten die in het buitenland zijn vermist. Met de verklaring van vermissing kunt u een nieuw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart aanvragen. Houdt u bij een vermissing rekening met een langere levertijd.