• Nieuwsberichten

Onze nieuwsberichten tot 3 maanden terug. Wilt u een ouder bericht teruglezen? Ga dan naar 'archief nieuwsberichten'.

• Officiële bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. De bekendmakingen van bijvoorbeeld bouwplannen, vergunningen en regels publiceren wij op een landelijke website. Met de e-mailservice of de app blijft u op de hoogte.

• Plannen ter inzage

Als een plan (bijvoorbeeld bestemmingsplan of beleidsplan) 'ter inzage' ligt, kunt u hierop binnen een bepaalde periode reageren.

• Webarchief

Kunt u iets niet vinden op onze website? Wilt u weten of een bepaalde tekst of document eerder wel op deze website stond? Zoek dan in ons webarchief. Sinds 12 augustus 2013 archiveren we dagelijks onze website.

• RSS feed van de gemeente Zutphen

Via de RSS feed blijft u op de hoogte van onze nieuwsberichten.

• Herdenkingen 2017

Een overzicht van alle herdenkingen van slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in de gemeente Zutphen in 2017.