Nieuwe kiosk IJsselkade

Wij zoeken een ondernemer die een nieuwe horecagelegenheid op de IJsselkade wil bouwen en/of runnen. Op dinsdag 9 mei is er een informatieavond voor horecaondernemers en investeerders.

Eind vorig jaar is de oude kiosk ‘Eethuis De Kade’ gesloopt. Het moest plaatsmaken voor de nieuwe inrichting van de IJsselkade. Iets verderop, vlakbij het waterwerk, komt ruimte voor een nieuwe kiosk met terras. Wij zoeken hiervoor een ondernemer die een horecagelegenheid tot een succes kan maken. Een combinatie van een horecaondernemer en een ontwikkelaar is ook mogelijk.

Visitekaartje voor de IJsselkade

De nieuw te bouwen horecagelegenheid moet een centrale ontmoetingsplek zijn op de IJsselkade waar iedereen terecht kan. Het gaat in totaal om 340 m2 grond, waarvan 120 m2 voor de kiosk en de rest voor het terras. Wij willen de grond bij voorkeur verpachten. De ontwikkelaar/ondernemer moet zorgen voor een gebouw dat past in de omgeving. Wij zoeken een ervaren, enthousiaste horecaondernemer voor een langdurige samenwerking. Een echte ambassadeur voor de IJsselkade. Wij zoeken deze ontwikkelaar/horecaondernemer via een prijsvraag.

Informatiebijeenkomst en speeddates

Tijdens een bijeenkomst op 9 mei geven wij, samen met adviesbureau HTC, een toelichting op de doelen, eisen en wensen voor de nieuwe horecagelegenheid. Ook zijn er speeddates waar horecaondernemers en ontwikkelaars elkaar kunnen ontmoeten. De bijeenkomst begint om 13.00 uur in het IJsselpaviljoen.

Meedoen met prijsvraag

De investeerder en horecaondernemer kunnen samen meedoen aan een prijsvraag. Wij zoeken de beste combinatie investeerder/horecaondernemer met plannen voor een levendige horecagelegenheid. Tijdens de informatiebijeenkomst hoort u hoe u mee kunt doen met de prijsvraag.

Uit alle inzendingen kiest een deskundige jury de 5 meest kansrijke ideeën. Deze inzenders stellen vervolgens een ondernemersplan op. Hieruit wordt een top-3 gekozen en uitgenodigd om een presentatie te houden. Op basis daarvan wordt in oktober de winnaar gekozen, die de nieuwe horecagelegenheid gaat bouwen en runnen. In de loop van 2018 zou de kiosk er dan kunnen staan.

Meer informatie

Informatie over de zoektocht op de website van HTC Advies. HTC Advies begeleidt ons bij de prijsvraag.