Juli

 • Oude mobieltjes voor het goede doel

  28 juli 2017

  Jesse Mulder (13 jaar uit Oldebroek) stuurde ons een e-mail; of wij nog oude mobieltjes hebben voor Stichting Opkikker. Die hebben wij zeker.

 • Adresonderzoek tegen fraude

  24 juli 2017

  Wonen mensen waar ze zeggen te wonen? Een verkeerd woonadres in de Basisregistratie Personen (BRP) kan wijzen op fraude. Wij doen, samen met andere overheden, een adresonderzoek en willen zo adresfraude bestrijden.

 • PlusOV ook voor leerlingenvervoer

  21 juli 2017

  Na de zomervakantie gaat PlusOV het leerlingenvervoer en het vervoer naar zorginstellingen voor dagbesteding verzorgen. PlusOV is een samenwerking tussen 9 gemeenten voor bijzonder vervoer.

 • Explosief gevonden bij De Hoven

  05 juli 2017

  In de uiterwaarden van de IJssel bij Zutphen is op woensdag 5 juli aan het einde van de middag een explosief gevonden. Het explosief ligt bij de wijk De Hoven, nabij de IJsselbrug.

 • Huisvesting Dagelijks Bestaan maximaal 1 jaar verlengd

  04 juli 2017

  De tijdelijke gebruiksovereenkomst die Het Dagelijks Bestaan heeft met woningbedrijf Ieder1 kan met maximaal 1 jaar verlengd worden. De woningen op de Mars moeten dan wel worden aangepast aan de geldende veiligheidsnormen.

 • 3 projecten voor dagbesteding kunnen verder

  04 juli 2017

  Dagbesteding zorgt voor een zinvolle invulling van de dag en dat kan op veel creatieve manieren georganiseerd worden. Wij stellen een budget beschikbaar voor 3 projecten die als proef georganiseerd worden. Wethouder Patricia Withagen en 2 ervaringsdeskundigen gaven daarvoor 'groen licht'.

 • Genieten van erfgoed op 'De Bleek'

  04 juli 2017

  De Bleek is één van de stukjes Zutphen waar je je echt in de middeleeuwen waant. Die plek willen we vaker aan inwoners en bezoekers laten zien. Op 28 juni startten werkzaamheden om de toegang vanaf het 's Gravenhof naar De Bleek te verbeteren. De werkzaamheden duren ongeveer 3 weken. Dit erfgoedproject voeren we uit in nauwe samenwerking met het Wijnhuisfonds en restaurant 't Schultenhues.