Prijsvraag Zjobs, Win & Begin

Gezocht: innovatieve ideeën om méér mensen in Zutphen vanuit een uitkering naar werk te helpen. Deze oproep doet ondernemersnetwerk De Maatschappij, met steun van de gemeente Zutphen, in de vorm van de prijsvraag 'Zjobs, Win & Begin'.

Iedereen kan meedoen: ondernemers, werkgevers, werkzoekenden en inwoners. Het winnende idee wordt uitgevoerd en krijgt € 10.000. Er is een 2e prijs van € 5.000 en een 3e prijs van € 2.500. Alle prijzen zijn bedoeld om de winnende plannen uit te voeren.

Prijsuitreiking

De jury, onder leiding van wethouder Annelies de Jonge, selecteert de 5 beste inzendingen. Deze top-5 wordt uitgenodigd om tijdens het Prinsjesdagontbijt van De Maatschappij een korte presentatie van hun idee te geven. De aanwezige gasten kunnen ieder een stem uitbrengen op het beste idee. De uitslag hiervan bepaalt de uitslag van deze prijsvraag. Tijdens dit Prinsjesdagontbijt op dinsdag 19 september 2017 worden ook de prijzen uitgereikt.

“Goed initiatief!”

Wethouder en juryvoorzitter Annelies de Jonge vindt het een goed initiatief van De Maatschappij. "Het is mooi om te zien dat dit ondernemersnetwerk de uitdaging van Zutphen aangaat om meer mensen naar werk te helpen. Ik merk dat veel mensen, organisaties en ondernemers ideeën hebben om mensen naar werk te helpen. Dit is een prikkelende en ludieke manier om die ideeën op te halen. Daar kunnen Zutphen, ondernemers en vooral inwoners die op zoek zijn naar werk voordeel van hebben.” Volgens voorzitter Michael Amende van De Maatschappij is Zjobs een uitgelezen kans voor ondernemers om direct aan de slag te gaan. Zij hebben de goede ideeën om meer mensen aan het werk te krijgen.

De Vouchers

De bedragen voor de prijzen stelt de gemeente beschikbaar via Vouchers: een stimuleringsfonds bestemd om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Wij werken aan een aantrekkelijke stad voor krachtige Zutphenaren, het versterken van kwetsbare Zutphenaren en een goed ondernemersklimaat.

Meer informatie

Meer informatie over de prijsvraag vindt u op www.zjobs.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michael Amende, voorzitter van De Maatschappij, departement Zutphen, via 06 51 70 47 78 of info@zjobs.nl.