Denk mee over betere dagbesteding

Wij zoeken creatievelingen, vernieuwers en maatschappelijk betrokken inwoners, ondernemers en organisaties voor het project ‘Samen zorg voor Dagbesteding’. De aftrap is op 22 maart.

De dagbesteding van volwassenen met een lichamelijke, psychiatrische of verstandelijke beperking kan vernieuwing gebruiken. De dagbesteding is vaak gericht op wat iemand niet kan door zijn beperking en ‘dezelfde’ mensen zitten bij elkaar. Dat willen wij anders. Wij willen dat gekeken wordt naar iemands talent of interesse. De mens staat centraal, niet zijn beperking.

Aftrap Samen zorg voor Dagbesteding

Deze vernieuwing kunnen wij alleen met hulp van creatievelingen, vernieuwers en maatschappelijk betrokken inwoners, ondernemers en organisaties. Met het project ‘Samen zorg voor Dagbesteding’ willen we samen sparren, samen ideeën ontwikkelen en samen uitvoeren. De aftrap van ‘Samen zorg voor Dagbesteding’ is op woensdagavond 22 maart in het oude stadhuis.

Zit jij in het bestuur van een sportvereniging en denk je dat er op jouw club een leuke dagbesteding mogelijk is? Of heb jij een creatief bedrijf en heb jij ruimte in jouw zaak voor die talentvolle buurtgenoot? Ben je een maatschappelijk betrokken inwoner met ideeën? Kom dan naar de aftrap van Samen zorg voor Dagbesteding.

Meld je je voor 17 maart aan bij Marijke Brands via m.brands@zutphen.nl. Heb je vragen over de avond of het project? Neem dan contact op met de projectleider Daisy van Gils.