• 3 winnaars Zutphense prijsvraag Zjobs

20 september 2017

Drie ideeën om meer Zutphenaren op weg te helpen naar de arbeidsmarkt zijn beloond met een prijs om het idee ook uit te voeren.

• 'Nieuwe' pomp Groenmarkt

18 september 2017

Een replica van de oude waterpomp ‘Prins van Oranje’ komt terug op de Groenmarkt. In de week van 18 september starten voorbereidende werkzaamheden voor fundering en leidingen. Op maandag 2 oktober wordt de pomp geplaatst.

• Werk en inkomen: minder regels en betere ondersteuning

13 september 2017

Zutphen wil mensen aan het werk helpen. De regelgeving moet dan eenvoudiger. Daarom wil het college regels schrappen, wijzigen en 9 lokale regelingen terugbrengen naar 1 regeling. De gemeenteraad beslist in oktober over dit voorstel.

• Zutphen ontmoet Zutphen

06 september 2017

Kennen wij u goed genoeg? Die vraag stelt burgemeester Annemieke Vermeulen in een brief die ze deze week stuurt aan 300 bedrijven en 75 organisaties in Zutphen en Warnsveld. Ze vraagt daarin om medewerking aan de dag ‘Zutphen ontmoet Zutphen’, op donderdag 12 oktober. Dat wordt een dag waarop alle medewerkers van de gemeente de handen uit de mouwen steken bij lokale bedrijven en organisaties.

• Schilderwerk oude IJsselbrug door Zutphenaren

05 september 2017

Op dinsdag 19 en woensdag 20 september schilderen vrijwilligers het laatste deel van de oude IJsselbrug.