Officiële bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. De bekendmakingen van bijvoorbeeld bouwplannen, vergunningen en regels publiceren wij op een landelijke website. Met de e-mailservice of de app blijft u op de hoogte.

Digitale bekendmakingen

De openbare bekendmakingen van de gemeente Zutphen vindt u op de landelijke website Officiële bekendmakingen.nl.

ga naar Officiëlebekendmakingen.nl

E-mailservice bekendmakingen

Wilt u weten welke vergunningen in uw buurt zijn aangevraagd en/of goedgekeurd? Meld u dan aan voor de e-mailservice van Overheid.nl. U kunt zelf instellen van welke organisatie (gemeente, waterschap en/of provincie) en voor welk gebied u de bekendmakingen wilt ontvangen.

Ga naar de e-mailservice voor officiële bekendmakingen

Bekendmakingen met plattegrond

Bekendmakingen op een plattegrond (zoals bijvoorbeeld omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen en dergelijke) .

Ga naar officiële bekendmakingen op een plattegrond

Officiële Bekendmakingen App

Wilt u officiële bekendmakingen inzien op uw telefoon of tablet? Download dan de Officiële Bekendmakingen App. De App is beschikbaar voor Android 4.0 en hoger (via Google play) en voor iOS 6.0 en nieuwer (via de App Store).

Download de Officiële bekendmakingen app