Werk

Als u werk zoekt, kunnen de medewerkers van Het Plein u daarbij helpen. Kom langs op het spreekuur bij het Plein. U kunt elke werkdag van 8.30 uur tot 13.00 uur zonder afspraak op het spreekuur komen. U kunt ook bellen met 0575-595760.

Ik heb geen werk

Als u geen werk heeft en u heeft geen inkomen, kunt u een uitkering aanvragen. Hiervoor schrijft u zich in als werkzoekende via www.werk.nl. Het UWV onderzoekt dan of u een WW-uitkering kunt krijgen. De WW-uitkering krijgt u via het UWV, overige uitkeringen worden door de gemeente verstrekt. Hiervoor kunt u terecht bij Het Plein.

Hoe werkt het bij het Plein?

Bij Het Plein kunt u terecht voor het aanvragen van een uitkering, voor schuldhulpverlening en voor ondersteuning bij het zoeken naar werk. Medewerkers helpen u om ervoor te zorgen dat u niet zonder inkomen raakt. Kom langs op het spreekuur bij Het Plein. U kunt elke werkdag van 8.30 uur tot 13.00 uur zonder afspraak op het spreekuur komen. U kunt ook bellen met 0575-595760.

Lees meer informatie via de website van het Plein.

Vouchers voor bereikbaar maken van werk

Wij willen meer mensen aan werk helpen. Dat doen we samen met werkgevers, maatschappelijke organisaties en onderwijs. Een van de dingen die we daarvoor doen, is het beschikbaar stellen van vouchers voor goede ideeën om mensen aan het werk te helpen.