Werk vinden

Als u werk zoekt, kunnen de medewerkers van Het Plein u daarbij helpen. Kom langs op het spreekuur bij het Plein. U kunt elke werkdag van 8.30 uur tot 13.00 uur zonder afspraak op het spreekuur komen. U kunt ook bellen met 0575-595760.

Ik heb geen werk

Als u geen werk heeft en u heeft geen inkomen, kunt u een uitkering aanvragen. Hiervoor schrijft u zich in als werkzoekende via www.werk.nl. Het UWV onderzoekt dan of u een WW-uitkering kunt krijgen. De WW-uitkering krijgt u via het UWV, overige uitkeringen worden door de gemeente verstrekt. Hiervoor kunt u terecht bij Het Plein.

Hoe werkt het bij het Plein?

Bij Het Plein kunt u terecht voor het aanvragen van een uitkering, voor schuldhulpverlening en voor ondersteuning bij het zoeken naar werk. Medewerkers helpen u om ervoor te zorgen dat u niet zonder inkomen raakt. Kom langs op het spreekuur bij Het Plein. U kunt elke werkdag van 8.30 uur tot 13.00 uur zonder afspraak op het spreekuur komen. U kunt ook bellen met 0575-595760.

Lees meer informatie via de website van het Plein.

Meer mensen aan het werk

Wij willen dat meer mensen die geen werk hebben maar wel werk zoeken, een baan vinden. Daar werken wij samen met andere organisaties aan.

Meer lezen over Samen werk bereikbaar maken.