Films over aardgasvrij

Zutphenaren in woord en beeld over de aardgasvrije toekomst. Wat vinden ze ervan en wat doen ze er voor?

 • Want Wij Zijn de Toekomst

  Isendoorn College - Project Leerlingen van het Isendoorn College hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan een video over Zutphen van de Toekomst en veel geleerd over energiebewust leven. Op die manier willen de leerlingen hun leeftijdsgenoten bewust maken van een aardgasvrije, duurzame toekomst.

 • Animatie Zutphen van de Toekomst

  Banner zutphen Hoe werkt Zutphen daar aan en wat betekent dat voor inwoners? Een nieuwe animatie vertelt daar meer over en geeft simpele tips over wat je zelf kunt doen om duurzamer te wonen en direct te besparen.

 • Gratis advies van de energiecoach

  Screenshot video energiecoach_300_100 Ook benieuwd hoe je kunt besparen op energie? Of isoleren, zonnepanelen of een warmtepomp iets voor jouw huis zijn? Maak een afspraak met een energiecoach. Het gesprek en het advies zijn gratis en je mag zelf weten wat je met de tips doet. Dus waarom niet?

 • Een warmtepomp: Is dat handig?

  adam klein Je hoort er veel over, een warmtepomp. Waar moet je rekening mee houden?

 • Pioniers in duurzaam wonen

  wijk van de toekomst video 3 screenshot Vijf pioniers in duurzaam wonen in Warnsveld en Zutphen vertellen hoe zij aankijken tegen aardgasvrij wonen.

 • Een toekomst zonder aardgas

  Still video Bewoners van Voorsteralleekwartier-Noord en Berkelpark doen mee aan Zutphen van de Toekomst. Ze maken een plan voor aardgasvrije buurten. Een toekomst zonder aardgas…. wat weten en vinden ze daar eigenlijk al van, zo in die buurten?

 • De laatste gasman

  screenshot video gasloze toekomst Een inkijkje hoe een toekomst zonder gas eruit ziet. Over de 'gasman' en zijn laatste klanten.