Expeditie Wijk van de Toekomst

Denkt u mee over de duurzame Wijk van de Toekomst in Zutphen? Doe mee op donderdag 28 november, in Het Koelhuis aan de Coenensparkstraat 1 te Zutphen.

Een toekomstbestendige wijk waar mensen prettig wonen en werken. Betaalbaar, veilig en aardgasvrij. Geschikt voor jong en oud, zonder wateroverlast of hittestress en mét duurzaam vervoer.
Dat is waar veel mensen in Gelderland en ook in Zutphen zich voor inzetten. Samen wijken toekomstbestendig maken.

Meedenken over de Wijk van de Toekomst

Wijk van de Toekomst is een van de programma’s van het Gelders Energieakkoord. Het doel is om wijken op weg te helpen, knelpunten weg te nemen en kennis te delen. Dat gebeurt in een expeditie: een toer langs alle regio’s in Gelderland. We bespreken welke onderwerpen bestuurlijke aandacht nodig hebben om verder te komen. En horen welke successen er zijn! Niet alleen van de partners die normaal al meepraten, maar juist van alle partijen die belang hebben in een wijk.

Wat moet er op de bestuurlijke agenda?

Op 28 november is Expeditie in het Koelhuis in Zutphen. We nodigen u graag uit om uw ervaringen in te brengen. En om te horen wat er in de rest van de regio gebeurt. Om op nieuwe ideeën te komen. Breng ook in wat er volgens u moet veranderen om initiatieven beter van de grond te krijgen. We stellen een top 10 vast waar we bestuurlijke aandacht voor vragen tijdens de Conferentie Wijk van de Toekomst, op 13 februari 2020. Op die conferentie vragen we bestuurders van gemeenten, provincies en Rijk om aan de slag te gaan met die top 10.

Wanneer en waar?

Donderdag 28 november 2019 15.00 - 18.00 uur, in Het Koelhuis aan de Coenensparkstraat 1 te Zutphen.
Meer weten? Ga naar www.wijkvandetoekomst.nu of mail naar info@wijkvandetoekomst.nu
Aanmelden kan hier.