ZupthenEnergie zoekt meer klanten

ZutphenEnergie helpt mensen energie te besparen, zorgt voor duurzame opwekking van stroom en levert betaalbaar groene stroom aan huishoudens. Met de ‘ZE geeft energie’ campagne voor de zomer kwamen er al een kleine honderd nieuwe klanten bij.

Om de ‘word je ook klant?’ vraag onder de aandacht van alle inwoners te brengen, is er een straatpostercampagne. Hiervoor gingen klanten op de foto, met de grote blauwe ZE letters in de voortuin. De vraag die zij op de poster stellen aan het publiek luidt: Ik haal mijn energie uit mijn stad, jij ook?

Fotomodellen


Op de foto voor de straatposters kwamen Laury Schepers, al klant van het eerste uur, Pieter van de Bij met zijn gezin als nieuwe klant, en Saskia Noordewier, ook nieuw binnengekomen klant. Saskia: “Ik mocht door een verhuizing een nieuwe leverancier kiezen. Toen wilde ik een goede keuze maken. ZutphenEnergie is een energieleverancier die ik echt vertrouw, in tegenstelling tot de anderen.” Tijdens de fotoshoot bij Laury in de Prins Bernhardlaan kwamen diverse buren vragen waar het voor was, en beloofden zelf ook klant te worden. Tjitske Ypma, communicatie adviseur bij ZutphenEnergie en aanwezig bij de sessies: “Dat was natuurlijk fantastisch, dus zo’n fotoshoot gaan we vaker doen.”

 

ze