Aan uw keukentafel, in gesprek over de binnenstad

De binnenstad vernieuwt. Met het Speerpunt binnenstad investeren we in de kwaliteit en beleving van dit gebied. Daar zijn we hard mee bezig. Zo is er betere verlichting en halen we de graffiti weg. En de IJsselkade verandert, van een verkeerslocatie naar een aantrekkelijke boulevard waar je meer van de IJssel en de stad kunt genieten. Maar verandering geeft ook ongemak. Bijvoorbeeld in de Waterstraat waar overlast is van verkeer door omleidingen. We zoeken samen met inwoners naar een oplossing.

In gesprek

Wij maken plannen voor de binnenstad graag samen met inwoners, ondernemers en organisaties. Dat levert voor alle partijen betere resultaten op. De afgelopen periode waren wij regelmatig met inwoners over ontwikkelingen in gesprek. Hiermee willen wij graag doorgaan. Het belangrijkste onderwerp nu is, hoe u het wonen en werken in de binnenstad ervaart. En ook wat u graag anders ziet of juist niet.

Meestal horen wij meningen en verhalen via groepen inwoners. Maar veel inwoners zijn niet georganiseerd in een groep. Herkent u dat? Praat u in uw eigen buurt over wat u belangrijk vindt in uw eigen straat of buurt. Ook uw verhalen en mening horen wij graag!

Nodigt u ons uit?

Wij schuiven de komende tijd graag aan, aan uw ‘keukentafel’. We vertellen u dan meer over de plannen in de binnenstad en horen graag uw ervaring, ideeën of wensen over het wonen en/of werken in dit deel van Zutphen. Nodigt u ons, samen met buren of collega’s, uit voor de koffie? Dan nemen wij de cake mee. Stuurt u dan een e-mail naar onze collega Irene Nuijen: I.Nuijen@zutphen.nl.

Meer informatie over Investeren in de binnenstad

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten!

Collega’s van team binnenstad