Binnenstad

Kleine stapjes worden grotere stapjes. De coronamaatregelen zijn meer versoepeld en we merken dat het overal drukker wordt. Er zijn daarom enkele belangrijke aanpassingen om veilig de binnenstad te kunnen bezoeken.

 • Veilig bezoeken van de binnenstad

  03 juni 2020

  Kleine stapjes worden grotere stapjes. De coronamaatregelen zijn meer versoepeld en we merken dat het overal drukker wordt. Zeker met het mooie weer is binnenblijven niet meer zo gemakkelijk. En vanaf 1 juni mag de horeca weer open.

 • Geen fietsen parkeren in het voetgangersgebied

  04 juni 2020

  Nu de coronamaatregelen steeds meer versoepeld worden, wordt het ook drukker in de binnenstad. Doordat de meeste winkels weer open zijn en de terrassen meer ruimte innemen, is 1,5 meter afstand houden soms lastig. Zeker als er ook geparkeerde fietsen staan.

 • Regelgeving eet- en drinkgelegenheden

  Vanaf 1 juni 2020 12.00 uur mogen eet-en drinkgelegenheden onder voorwaarden weer open voor gasten. Dansgelegenheden blijven gesloten. Eet- en drinkgelegenheden met een dansvloer mogen open, maar de dansvloer blijft gesloten.

 • Nieuwsbrief voor bewoners binnenstad

  05 augustus 2020

  Woont u in de binnenstad en wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in de binnenstad? Op deze pagina kunt u zich aanmelden voor een nieuwsbrief. Ook kunt u hier de al verzonden nieuwsbrieven bekijken.