Provincie Gelderland steunt sociale initiatieven in coronatijd

Het coronavirus (COVID-19) zet de samenleving onder grote druk. Brengt u mensen met elkaar in contact, ondanks alle maatregelen? En doet u dat samen met anderen? Dan vergoedt Provincie Gelderland mogelijk de kosten.

Subsidie sociale initiatieven COVID-19

Stichtingen, verenigingen en groepen van drie of meer inwoners kunnen vanaf 16 april subsidie aanvragen bij de provincie voor plannen die de sociale verbindingen ‘in coronatijd’ versterken. De plannen moeten na 11 maart 2020 zijn of worden uitgevoerd. Provincie Gelderland vergoedt – onder voorwaarden – alle kosten tot maximaal 10.000 euro. Allerlei initiatieven zijn mogelijk. Denk aan digitale voorleesactiviteiten, activiteiten voor inwoners van zorginstellingen, het opzetten van een verbindend digitaal platform of het opzetten van thuishulp.

Meer informatie

Heeft u interesse? Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op www.gelderland.nl/zorgvoorelkaar