Hulp voor ondernemers (onder andere Tozo)

Op deze pagina vindt u alle informatie over de hulp die het kabinet en de gemeente bieden aan ondernemers. Ook het aanvraagformulier Tijdelijke voorziening zelfstandig ondernemers (Tozo).

• Hulp voor ondernemers

08 april 2020

De economische impact van het coronavirus is groot, ook in Zutphen. Lees hier welke hulp er voor u is, van het kabinet en van de gemeente.

• Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers

Door de maatregelen tegen het coronavirus derven veel zelfstandige ondernemers, onder wie zzp’ers, inkomsten. Het kabinet ondersteunt hen met een tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo), met terugwerkende kracht vanaf 1 maart 2020, vooralsnog tot 1 juni 2020.

• Alle financiële regelingen

09 april 2020

Er zijn meerdere tijdelijke financiële regelingen. Hier ziet u welke dit zijn en bij welke instantie u deze aan kunt vragen.