Openingstijden en dienstverlening

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn de openingstijden van het stadhuis aangepast. Onze locatie aan de Henri Dunantweg is gesloten.

Doordat veel van onze medewerkers vanuit huis werken, kunnen wij u soms niet de service bieden die u gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bezoek aan stadhuis alleen op afspraak

In het stadhuis kunt u alleen terecht op afspraak. Een afspraak maken kan alleen via telefoonnummer 14 0575. Maak alleen een afspraak als het niet anders kan. Onze collega’s bespreken dit met u aan de telefoon.

De openingstijden zijn:

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.
  • Op donderdag is het stadhuis ook open van 13.00 tot 16.30 uur en van 17.30 tot 19.30 uur. 

Respecteert u bij uw bezoek de landelijke hygiënemaatregelen? Als u hoest, verkouden bent en/of koorts heeft, vragen wij u een nieuwe afspraak te maken.

Komt u een pakket brengen? Bel dan aan bij de ingang aan de Lange Hofstraat.

Telefonische bereikbaarheid

Heeft u vragen die telefonisch beantwoord kunnen worden? Bel ons dan via 14 0575.

Dit kan:

  • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Online aanvragen doen of wijzigingen doorgeven

Veel producten kunt u online aanvragen. Bijvoorbeeld een subsidie of vergunning. Ook wijzigingen, zoals een verhuizing, kunt u via onze website online melden. Op de pagina met informatie over het product of de wijziging leest u of u een afspraak moet maken of online uw aanvraag kan doen of wijziging kunt doorgeven.

Locatie Henri Dunantweg

Onze locatie aan de Henri Dunantweg 1 is gesloten. De consulenten kijken of de afspraken telefonisch kunnen plaatsvinden of uitgesteld kunnen worden. Uitgangspunt blijft zoveel mogelijk telefonisch contact tenzij de fysieke gesprekken noodzakelijk zijn.

Heeft u een afspraak voor een huisbezoek voor WMO, Jeugd of Leerplicht? De consulent met wie u een afspraak heeft, neemt contact met u op. Als het mogelijk is wordt de afspraak vervangen door een telefoongesprek. Is een huisbezoek echt noodzakelijk, dan komt de consulent alsnog langs.