Openingstijden en dienstverlening

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn de openingstijden van het stadhuis aangepast. Onze locatie aan de Henri Dunantweg is voorlopig gesloten voor publiek.

Doordat veel van onze medewerkers vanuit huis werken, kunnen wij u soms niet de service bieden die u gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Op 1 juni zijn we gesloten vanwege Pinksteren.

Bezoek aan stadhuis alleen op afspraak

In het stadhuis kunt u alleen terecht op afspraak.

Tot 1 juni is het stadhuis geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Vanaf 1 juni is het stadhuis weer vaker open. U kunt een afspraak maken via onze website, of telefonisch via 14 0575 (zonder kengetal).

De openingstijden zijn:

  • Maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.
  • Donderdag van 17.30 tot 19.30 uur.
  • Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Respecteert u bij uw bezoek de landelijke hygiënemaatregelen? Als u hoest, verkouden bent en/of koorts heeft, vragen wij u een nieuwe afspraak te maken.

Buiten bovenstaande openingstijden is het stadhuis gesloten voor bezoek. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar via 14 0575.

Komt u een pakket brengen? Bel dan aan bij de ingang aan de Lange Hofstraat.

Telefonische bereikbaarheid

Heeft u vragen die telefonisch beantwoord kunnen worden? Bel ons dan via 14 0575 (zonder kengetal).

Dit kan:

  • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Online aanvragen doen of wijzigingen doorgeven

Veel producten kunt u online aanvragen. Bijvoorbeeld een subsidie of vergunning. Ook wijzigingen, zoals een verhuizing, kunt u via onze website online melden. Op de pagina met informatie over het product of de wijziging leest u of u een afspraak moet maken of online uw aanvraag kan doen of wijziging kunt doorgeven.

Locatie Henri Dunantweg

Onze locatie aan de Henri Dunantweg 1 is gesloten. De consulenten kijken of de afspraken telefonisch kunnen plaatsvinden of uitgesteld kunnen worden. Is dit niet het geval, dan kunt u voor de geplande afspraken terecht in het stadhuis. De consulent neemt contact met u op. Vrije inloop aan de Henri Dunantweg is niet mogelijk.

Heeft u een afspraak voor een huisbezoek voor WMO, Jeugd of Leerplicht? De consulent met wie u een afspraak heeft, neemt contact met u op. Als het mogelijk is wordt de afspraak vervangen door een telefoongesprek. Is een huisbezoek echt noodzakelijk, dan komt de consulent alsnog langs.

Erfgoedlocaties in Zutphen en Warnsveld

Vragen over het coronavirus? Bezoek rijksoverheid.nl/coronavirus of bel 0800-1351