Sport en bewegen

Op deze pagina vindt u informatie over sport en bewegen en voor sportverenigingen.

• Landelijke en regionale regels

Er zijn weer steeds meer mogelijkheden om te sporten en te bewegen in de buitenlucht. We hebben de regels en de ontwikkelingen op een rij gezet.

• Mogelijkheden voor verenigingen in Zutphen en Warnsveld

15 mei 2020

Wij zijn blij dat naast de jeugd, ook volwassenen weer in de buitenlucht kunnen sporten. Op deze pagina leggen we uit hoe u als vereniging weer sportactiviteiten kunt aanbieden. Uiteraard moeten alle activiteiten voldoen aan het Sportprotocol en de richtlijnen van de gemeente. Wij vertrouwen erop dat u zich hieraan houdt.

• Uw activiteit aanmelden via veiligsporten.nu

14 mei 2020

Op de website veiligsporten.nu willen we alle activiteiten bundelen die sportverenigingen aanbieden in onze gemeente. Aan leden, maar voornamelijk aan niet-leden. Inwoners die willen sporten kunnen zich op deze website direct online inschrijven voor activiteiten.