Uw activiteit aanmelden via veiligsporten.nu

Op de website veiligsporten.nu worden alle activiteiten gebundeld die sportverenigingen aanbieden in onze gemeente. Aan leden, maar voornamelijk aan niet-leden. Inwoners die willen sporten kunnen zich op deze website direct online inschrijven voor activiteiten.

Als sportaanbieder en inwoner kunt u zich gratis en gemakkelijk inschrijven via www.veiligsporten.nu.

Als inwoner kunt u zich daarna direct online aanmelden voor activiteiten. Verenigingen kunnen met de aangemaakte login de inschrijvingen op de activiteiten volgen. Ook ontvangt u een e-mail van iedere aanmelding. Hierbij is rekening gehouden met de AVG en privacyregels.

We gaan er vanuit dat sportaanbieders het Sportprotocol en de richtlijnen van de gemeente volgen. Wij keuren de aanmelding op Veiligsporten.nu niet vooraf. Deze verantwoordelijkheid ligt bij de verenigingen.

Via Veiligsporten.nu is het mogelijk om voor elke activiteit aan te geven:

• wanneer de activiteit plaatsvindt
  • voor welke doelgroep de activiteit bedoeld is
  • hoeveel niet-leden er per les mee kunnen doen
  • waar de les of activiteit plaatsvindt

Wij zouden het fijn vinden als kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen kunnen deelnemen aan een veilige activiteit bij de sportaanbieders in gemeente Zutphen. Doet u ook mee?

Meer informatie en contact

De activiteiten moeten voldoen aan het sportprotocol en de richtlijnen van de gemeente.

• Heeft u problemen bij het aanmelden van een activiteit op veilisporten.nu? Neem dan contact op met Buurtsportcoach Anno Waterlander via 06-51614000.
  • Heeft u andere vragen of tips rondom sport? Neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres sport@zutphen.nl. Let op, dit e-mailadres is tijdelijk en gebruiken we alleen tijdens de coronacrisis.