Video’s burgemeester

Burgemeester Annemieke Vermeulen richt zich in 4 video’s tot de inwoners. Zij gaat in op uw zorgen en vragen en roept op om, ondanks het mooie weer, toch thuis te blijven.

Video Burgemeester Annemieke Vermeulen

Complimenten voor alle inwoners en in het bijzonder de jeugd. Burgemeester Annemieke Vermeulen: ‘Heel veel mensen houden zich ontzettend goed aan de regels. Dat zie ik bijvoorbeeld op de markt en in de supermarkt. Ik zie dat jongeren goede dingen doen. Zo helpen ze bijvoorbeeld ouderen. Prachtig dat de jeugd zich inzet.’

Burgemeester Annemieke Vermeulen

Bekijk de video (op Youtube, video opent in een nieuw scherm).

Burgemeester Annemieke Vermeulen vraagt jongeren zich aan de regels te houden.

Ga naar de video waarin Annemieke Vermeulen jongeren toespreekt

Bekijk de video (op Youtube, video opent in een nieuw scherm)

Het uitbreken van het coronavirus roept veel vragen op. We volgen zo goed mogelijk wat er leeft onder onze inwoners en ondernemers en we zijn volop bezig om zoveel mogelijk antwoorden en informatie te geven. Burgemeester Annemieke Vermeulen gaat in op uw zorgen en vragen en roept op om goed op elkaar te blijven letten.

Bekijk de video op Youtube

Bekijk de video (op Youtube, video opent in een nieuw scherm)