Informatieavond Windplan en andere ontwikkelingen Mars-deelgebied

Hoe staat het met de plannen van de drie windmolens langs het Twentekanaal bij De Mars? Op woensdagavond 19 december organiseren de gemeente Zutphen, waterschap Rijn en IJssel en IJsselwind een informatieavond.

Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt u bijgepraat over het Windplan en andere ontwikkelingen rondom Fort de Pol en de noordzijde van het Twentekanaal. Bent u er ook bij?

Wanneer: Woensdagavond 19 december, inloop 19.00 uur, programma start om 19.30 uur
Waar: Zaal Coehoorn, Coehoornsingel 3 in  Zutphen

Tijdens het eerste deel van de avond praten de gemeente, waterschap Rijn en IJssel en IJsselwind u bij over de laatste stand van zaken. Daarnaast bespreken wij ook met u wat er aankomende tijd staat te gebeuren. Het gaat over het Windplan, maar ook over andere ontwikkelingen in dit gebied.

Het tweede deel van de avond is een informatiemarkt. Tijdens deze markt zijn er kraampjes waar u met uw vragen terecht kunt. Bij deze informatiemarkt staan betrokken organisaties en de gemeenten Zutphen en Lochem. U hoeft zich niet op te geven voor deze avond.