Weten wanneer de container aan de weg kan?

Het nieuwe jaar komt er al weer bijna aan. Wilt u weten wat uw inzameldagen in 2019 zijn? Raadpleeg dan de digitale afvalkalender op www.circulus-berkel.nl. Of gebruik de speciale app met inzameldata. In de gemeente Zutphen verschijnt geen papieren afvalkalender meer.

In veel gemeenten is de laatste jaren de knoop doorgehakt om de afvalkalender alleen nog digitaal te verspreiden. Dat zorgt voor kostenbesparing en levert milieuwinst op doordat er minder papier verbruikt wordt.  Ook wij zijn om die redenen overgestapt op de digitale afvalkalender.

Digitale afvalkalender

De digitale afvalkalender kunt u bewaren als pdf, uitprinten of in uw digitale agenda zetten. Na het intypen van uw postcode en huisnummer verschijnen op het beeldscherm alle inzameldata die voor uw adres gelden. Dus zowel het restafval, gft, papier, pmd, zwarte kratje (glas) als de BEST-tas.

Afvalvrij-app

Of gebruik de app met inzameldagen. U vindt de app in de App store en Google play via de zoekterm "Afvalvrij". Zo heeft u de inzameldagen altijd bij de hand. De app heeft nu ook een zoekfunctie: zo weet u eenvoudig wat u waar kwijt kunt.

Wie geen beschikking heeft over een PC of smartphone kan een eenvoudige print met persoonlijke inzameldagen aanvragen bij Circulus-Berkel.