Aanleg Het Groene Kralensnoer

Woensdag 6 februari start provincie Gelderland met de werkzaamheden voor de aanleg van Het Groene Kralensnoer aan de N348 Zutphen-Eefde. Het Groene Kralensnoer komt in de plaats voor Het Witte Lint. Voor de werkzaamheden hoeven er geen wegen afgezet te worden.

U leest meer over het Groene Kralensnoer op de website van provincie Gelderland.

De werkzaamheden starten 6 februari 2019 en als de weersomstandigheden goed blijven moet de beplanting 15 maart 2019 zijn aangeplant. Tot 30 april 2019 is de aannemer nog bezig met opruimwerkzaamheden en in oktober 2019 plant hij de bollen.

Voor de werkzaamheden hoeven geen wegen afgezet te worden. Alle werkzaamheden voeren we vanuit de berm uit. De provincie plaatst alleen borden met daarop ‘werk in uitvoering’ en een snelheidsbeperking. Werkzaamheden die vanaf de rijbaan moeten worden uitgevoerd, zoals aan en afvoer van materialen, gebeuren zoveel mogelijk op zaterdag om de doorstroming door de week zo min mogelijk te belemmeren.