Avond over wonen in Zutphen en Warnsveld

Hoe denkt u over het wonen, nu en in de toekomst, in de gemeente Zutphen? Tijdens een inspiratieavond op 22 februari gaan wij daar graag met u over in gesprek.

Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn op de ‘Inspiratieavond Wonen’. Op deze avond willen wij u informeren, inspireren en zijn wij benieuwd hoe u denkt over het wonen nu en in de toekomst in Zutphen. Wij kijken op de avond terug in de tijd, maar ook vooruit.

Op deze avond zijn mensen uitgenodigd die professioneel actief zijn op het gebied van wonen, maar ook inwoners en andere belangstellenden. Ook zijn alle raadsleden uitgenodigd. Het doel van de avond is:

• Informeren: wat heeft het speerpunt ‘Versterken Woonklimaat’ (één van de speerpunten van het college) tot nu toe opgeleverd. Is het doel gehaald?
  • Inspireren: welke ontwikkelingen hebben wij de afgelopen jaren in de gemeente gezien? Zijn dit trends?
  • Inventariseren: wat zijn belangrijke ontwikkelingen waar in de toekomst rekening mee moet worden gehouden en die aandacht verdienen?

De avond is op:

Donderdag 22 februari

19:30 - 21:45 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

Burgerzaal oude stadhuis.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn? Geef dit dan voor 16 februari door aan Irene Nuijen: i.nuijen@zutphen.nl.