Nieuwe overeenkomst beheer gemeentelijk archief

Gistermiddag ondertekenden wethouder Mathijs ten Broeke en burgemeester Alex van Hedel van de gemeente Brummen een nieuwe overeenkomst voor het beheer van het gemeentelijk archief van Brummen. Ook de komende drie jaar zijn deze archieven in goede en vertrouwde handen bij de medewerkers van het Regionaal Archief Zutphen.

Een goede samenwerking

De nieuwe overeenkomst werd ondertekend tijdens een werkbezoek aan het archief in Zutphen. Voorafgaand aan de ondertekening werd er een rondleiding gegeven door het gebouw van het archief aan de Spiegelstraat in Zutphen. Het Regionaal Archief Zutphen beheert de historische informatie van de gemeenten Brummen, Lochem en Zutphen. Wethouder Mathijs ten Broeke en burgemeester Van Hedel van Brummen constateerden dat Zutphen en Brummen op het gebied van archivering een uitstekende samenwerking hebben.

Ondertekening door wethouder Mathijs ten Broeke en burgemeester Van Hedel