Aanslagbiljet voor gemeentebelasting

Tribuut verstuurt vanaf 9 februari de aanslag gemeentebelastingen. Bent u aangesloten op MijnOverheid? Dan ontvangt u het biljet vanaf 9 februari digitaal. Bent u niet aangesloten op MijnOverheid, dan ontvangt u het biljet per post vanaf 15 februari.

Logo van TribuutDenkt u dat de WOZ-waarde of iets anders op het aanslagbiljet niet kloppen? Neem dan contact op met Tribuut. De medewerkers beantwoorden vragen en kunnen eventuele fouten herstellen. U hoeft dan niet formeel bezwaar te maken.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Op de website van Tribuut vindt u meer informatie over de gemeentebelastingen. Ook staan er antwoorden op veelgestelde vragen.

Online regelen

Op de website van Tribuut kunt u met DigiD inloggen op een persoonlijke pagina. Hier kunt u bijvoorbeeld een taxatieverslag opvragen, uw rekening nummer veranderen, of een automatische incasso aanvragen of stopzetten.

Kwijtschelding aanvragen

Heeft u een minimumloon en geen spaartegoed? Dan komt u misschien in aanmerking voor kwijtschelding. Op de website van Tribuut staat uitgelegd wat de voorwaarden hiervoor zijn. En hoe u kwijtschelding kunt aanvragen. Als op uw aanslagbiljet staat dat u al kwijtschelding heeft, hoeft u dit niet opnieuw aan te vragen.

Wilt u liever een persoonlijk gesprek met één van de medewerkers? U kunt van maandag tot en met donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur bellen naar 055 580 22 22.

Contact met Tribuut

Op www.tribuut.nl leest u hoe u de medewerkers van Tribuut kunt bereiken.

Over Tribuut

Tribuut verzorgt het opleggen en innen van alle gemeentelijke belastingen voor de gemeenten Epe, Lochem, Voorst en Zutphen. Ook verzorgt Tribuut de waardering van onroerende zaken volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken (WOZ).