Deel mee in de Roparun prijs!

Vorig jaar is Zutphen verkozen tot derde leukste Roparunnerstad op de route van Hamburg naar Rotterdam. Dankzij de organisatie van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen en de vele vrijwilligers won Zutphen hiermee € 12.500 aan prijzengeld. Dit geld gaat naar organisaties die ondersteuning bieden aan mensen met kanker in hun laatste levensfase. De vraag is, naar welke organisaties gaat dit prijzengeld?

Heeft u of uw organisatie een idee voor een activiteit voor deze doelgroep en wilt u in aanmerking komen voor een deel van het prijzengeld? Stuur vóór 1 maart uw aanvraag (omschrijving van de activiteit met een begroting) naar info@zutphen.nl, onder vermelding van ‘Roparun’. De aanvragen voor het prijzengeld kunnen variëren van een onvergetelijke dag organiseren voor kankerpatiënten tot aanschaf van hulpmiddelen.

Dank aan de lopers

Vorig jaar tijdens het Pinksterweekend (8 – 10 juni) hebben teams, in estafette, de route van Hamburg en Parijs naar Rotterdam gelopen voor goede doelen. De deelnemers mochten stemmen op steden die volgens hen de leukste en gezelligste doorkomst hebben georganiseerd. Aan deze verkiezing is een geldbedrag gekoppeld. Zutphen heeft hiermee, dankzij de organisatie van de Stichting Doorkomst Roparun Zutphen en de vele vrijwilligers, € 12.500 gewonnen.