Huurder gezocht voor witte vleugel

Wij zoeken een nieuwe gebruiker voor de witte vleugel van het oude stadhuis.

Het ’s Gravenhof moet een culturele trekpleister worden. We willen de geschiedenis van het plein nog meer gaan benadrukken en cultuur meer ruimte bieden. We hebben plannen om het 's Gravenhof opnieuw in te richten.

Voor de witte vleugel van het oude stadhuis zoeken wij daarom een huurder. Maatschappelijke en commerciële organisaties kunnen meedoen met de inschrijving die eind september begint. We willen eind dit jaar een huurder vinden. Het liefst een huurder die de witte vleugel ook toegankelijk houdt voor publiek.

witte vleugel

De witte vleugel ligt aan Kerkhof 1A. De vleugel is halverwege de 20e eeuw gebouwd en bestaat uit 2 bouwlagen met een kelder en een zolder. Van oorsprong is het gebouwd als kantoorvleugel voor het stadhuis. In 1996 is de vleugel door de stichting Studie Rechtspleging verbouwd en na 2013 had het gebouw verschillende bestemmingen.

ingang witte vleugel


Planning

Geïnteresseerden kunnen zich tot oktober inschrijven. Van 17 tot en met 21 september is er open huis met een rondleiding. Eind november is de beoordeling door de jury. In december willen wij de huurovereenkomst ondertekenen. In september worden de selectie- en beoordelingscriteria bekendgemaakt.


Contact

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Laura van der Poel of Nick Paterson. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 14 0575.