Praat mee over de Regionale Energiestrategie

Op dinsdag 1 september en donderdag 3 september organiseren wij twee inwonersavonden over de Regionale Energiestrategie (RES). Tijdens deze avonden krijgt u verdere informatie over Concept RES. Ook kunt u in gesprek met onder andere de gemeente en de Cleantech Regio. Vanwege de coronamaatregelen geldt er een maximum aantal deelnemers. Daarom is het nodig dat u zich vooraf online aanmeldt voor de inwonersavond.

Concept RES

Inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties van zeven gemeenten in de Cleantech Regio hebben het afgelopen jaar samen gewerkt aan de Regionale Energie Strategie (RES). De eerste conceptversie van onze RES is inmiddels af. In de Concept RES is beschreven waar, waarom en hoe we in onze regio in de komende jaren met energie uit wind en zon fors minder CO2 willen uitstoten. Vanwege de coronacrisis was het eerder helaas niet mogelijk om in elke gemeente lokaal het gesprek aan te gaan met inwoners over de Concept RES. Inmiddels zijn er meer mogelijkheden. Samen willen we verder werken aan de ontwikkeling van onze definitieve RES. Ook in de toekomst werken we daarom graag samen met onze inwoners samen. Hoe? Om te beginnen horen wij graag wat u van de Concept RES vindt.

Aanmelden en meer informatie

Via deze pagina over de RES kunt u zich aanmelden voor een van de inwonersavonden. Ook kunt u hier de Concept RES lezen en gemakkelijk online uw mening geven over de Concept RES. Let op! Mochten de inwonersavonden vanwege de situatie rondom het coronavirus niet kunnen doorgaan of mochten de inwonersavonden vol zitten, dan laten wij u dit op tijd weten.