Maart

 • Wat kunnen we doen aan isolement en eenzaamheid?

  29 maart 2018

  Heeft u een goed idee, bent u zelf eenzaam of bent u professioneel betrokken bij dit onderwerp? Wij horen graag uw mening. Kom op vrijdag 13 april van 13.30 tot 17.30 uur naar Humanitas.

 • Nieuwe beheerder Waterkracht

  29 maart 2018

  Vanaf 1 juli neemt Hotspot Hutspot de exploitatie van wijkcentrum Waterkracht over. Het contract met Perspectief Zutphen loopt per die datum af. De afgelopen periode is samen met wijkbewoners, gebruikers en andere partijen gezocht naar een passende invulling van het centrum. Met als uitkomst de exploitatie door Hotspot Hutspot. Het college heeft hiermee ingestemd voor een periode tot 1 juli 2020.

 • Uitslag verkiezingen

  26 maart 2018

  Het centraal stembureau in Zutphen stelde vandaag de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen vast.

 • Bouwplaats Nieuwstadskerk als schoolproject

  19 maart 2018

  De daken en de toren van de Nieuwstadskerk worden gerestaureerd en tijdens de werkzaamheden bezoeken 1.500 leerlingen de bouwplaats. In de bouwkeet is een educatiecentrum ingericht en de leerlingen mogen de 40 meter hoge steiger op. Met name de leerlingen van de 2e klassen van het voortgezet onderwijs bezoeken de bouwplaats.

 • Zutphen vanaf 2050 ook zonder aardgas

  13 maart 2018

  Samen met inwoners, organisaties en bedrijven maken wij al plannen voor een toekomst zonder aardgas. In de buurten Voorsteralleekwartier-Noord en Berkelpark zijn we al gestart.

 • Bijzonder onderzoeksrapport Warnsveld

  08 maart 2018

  Maandag 12 maart om 15.00 uur ontvangt wethouder René Sueters in de Martinuskerk in Warnsveld een bijzonder onderzoeksrapport. Het rapport over dorpsvorming is van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en de Universiteit van Amsterdam. In het rapport staan 4 studies centraal: de dorpen Someren, Limmen, Kerk-Avezaat (Buren) en Warnsveld.

 • Akkoord over tijdelijk beheer jachthaven Noorderhaven

  07 maart 2018

  We hebben met watersportvereniging Gelre een overeenkomst over het tijdelijk beheer (2018-2019) van de jachthaven Noorderhaven.

 • 60 studenten denken over toekomst witte vleugel oude stadhuis

  07 maart 2018

  Studenten van Saxion Hogeschool onderzoeken hoe de witte vleugel van het oude stadhuis gebruikt kan worden.

 • Start ondernemerspanel

  05 maart 2018

  Om nog beter in te kunnen spelen op de belangen en wensen van ondernemers starten wij met een ondernemerspanel. Naast alle contacten en samenwerkingen die er al zijn met ondernemers, geeft het panel ‘Ondernemend Zutphen’ inzicht in de wensen van winkeliers tot industrie.