Openingstijden en dienstverlening

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn de openingstijden van het stadhuis aangepast. Onze locatie aan de Henri Dunantweg is voorlopig gesloten voor publiek.

Doordat veel van onze medewerkers vanuit huis werken, kunnen wij u soms niet de service bieden die u gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bezoek aan stadhuis alleen op afspraak

In het stadhuis kunt u alleen terecht op afspraak. U kunt een afspraak maken via onze website, of telefonisch via 14 0575 (zonder kengetal). De openingstijden zijn:

• Maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.
  • Donderdag van 17.30 tot 19.30 uur.
  • Vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Respecteert u bij uw bezoek de landelijke hygiënemaatregelen? Als u hoest, verkouden bent en/of koorts heeft, vragen wij u een nieuwe afspraak te maken.

Het toilet voor bezoekers is vanwege de coronamaatregelen gesloten. Houdt u hier rekening mee als u naar het stadhuis komt?

Komt u een pakket brengen? Bel dan aan bij de ingang aan de Lange Hofstraat.

Telefonische bereikbaarheid

Heeft u vragen die telefonisch beantwoord kunnen worden? Bel ons dan via 14 0575 (zonder kengetal).

Dit kan:

• maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 16.30 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Online aanvragen doen of wijzigingen doorgeven

Veel producten kunt u online aanvragen. Bijvoorbeeld een subsidie of vergunning. Ook wijzigingen, zoals een verhuizing, kunt u via onze website online melden. Op de pagina met informatie over het product of de wijziging leest u of u een afspraak moet maken of online uw aanvraag kan doen of wijziging kunt doorgeven.

Locatie Henri Dunantweg

Onze locatie aan de Henri Dunantweg 1 is gesloten. De consulenten kijken of de afspraken telefonisch kunnen plaatsvinden of uitgesteld kunnen worden. Is dit niet het geval, dan kunt u voor de geplande afspraken terecht in het stadhuis. De consulent neemt contact met u op. Vrije inloop aan de Henri Dunantweg is niet mogelijk.

Heeft u een afspraak voor een huisbezoek voor WMO, Jeugd of Leerplicht? De consulent met wie u een afspraak heeft, neemt contact met u op. Als het mogelijk is wordt de afspraak vervangen door een telefoongesprek. Is een huisbezoek echt noodzakelijk, dan komt de consulent alsnog langs.

Erfgoedlocaties in Zutphen en Warnsveld

• Regionaal Archief aan de Spiegelstraat 13-17: de studiezaal van het Erfgoedcentrum Zutphen (Regionaal Archief Zutphen) is vanaf dinsdag 2 juni weer open. Bekijk het nieuwsbericht op Erfgoedcentrumzutphen.nl.
  • Burgerzaal is voorlopig geopend van donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.
  • Wijnhuistoren – voorlopig gesloten
  • Bourgonjetoren – is sinds 1 augustus weer open. Elke vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.
  • Walburgiskerk – in juni elke zaterdag van 11.00 – 15.45 geopend voor bezoek.
  • Bibliotheek Zutphen en Warnsveld zijn open. Vanaf 1 augustus zijn de openingstijden verruimd. Bekijk het nieuwsbericht op de website van de bibliotheek.
  • Musea Zutphen zijn weer geopend.

Vragen over het coronavirus? Bezoek rijksoverheid.nl/coronavirus of bel 0800-1351