Openingstijden en dienstverlening

Vanwege de maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn de openingstijden van het stadhuis aangepast. Onze locatie aan de Henri Dunantweg is voorlopig gesloten voor publiek.

Doordat veel van onze medewerkers vanuit huis werken, kunnen wij u soms niet de service bieden die u gewend bent. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bezoek aan stadhuis alleen op afspraak

In het stadhuis kunt u alleen terecht op afspraak en u kunt alleen terecht voor producten of documenten die u nu nodig heeft en waarvoor aanvragen op een later tijdstip niet mogelijk is.

Een rijbewijs, paspoort of identiteitsbewijs kunt u alleen aanvragen als het document binnen 2 weken verloopt. U maakt dan ook meteen een afspraak voor het ophalen van het document.

Een afspraak kunt u alleen telefonisch maken via 14 0575.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Respecteert u bij uw bezoek de landelijke hygiënemaatregelen? Als u hoest, verkouden bent en/of koorts heeft, vragen wij u een nieuwe afspraak te maken.

Buiten bovenstaande openingstijden is het stadhuis gesloten voor bezoek. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar via 14 0575.

Online aanvragen doen of wijzigingen doorgeven

Veel producten kunt u online aanvragen. Ook wijzigingen, zoals een verhuizing, kunt u via onze website online melden.

Locatie Henri Dunantweg

Onze locatie aan de Henri Dunantweg 1 is gesloten. De consulenten kijken of de afspraken telefonisch kunnen plaatsvinden of uitgesteld kunnen worden. Is dit niet het geval, dan kunt u voor de geplande afspraken terecht in het stadhuis. De consulent neemt contact met u op. Vrije inloop aan de Henri Dunantweg is niet mogelijk.

Heeft u een afspraak voor een huisbezoek voor WMO, Jeugd of Leerplicht? De consulent met wie u een afspraak heeft, neemt contact met u op. Als het mogelijk is wordt de afspraak vervangen door een telefoongesprek. Is een huisbezoek echt noodzakelijk, dan komt de consulent alsnog langs.

Erfgoedlocaties in Zutphen en Warnsveld

• Regionaal Archief aan de Spiegelstraat 13-17: in de studiezaal van het Erfgoedcentrum Zutphen (Regionaal Archief Zutphen) is geen vrije loop mogelijk tot in elk geval 28 april. Hebt u dringend een bouwtekening of ander archiefstuk nodig, dan kunt u daarvoor (uitsluitend telefonisch) een afspraak maken. Bel 14 0575 en vraag naar Regionaal Archief Zutphen. Hebt u vragen die telefonisch beantwoord kunnen worden? Ook daarvoor belt u ons via 14 0575.
  • Burgerzaal – gesloten tot en met 1 juni
  • Wijnhuistoren – gesloten tot en met 1 juni
  • Bourgonjetoren – gesloten tot en met 1 juni
  • Walburgiskerk – gesloten tot en met 1 juni