Mevrouw Van der Meulen ontvangt Koninklijke Onderscheiding

Tijdens de afsluiting van het belastingseizoen van de Belastingservice FNV Zutphen, op 12 mei, ontving mevrouw Van der Meulen een Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Annemieke Vermeulen verraste mevrouw Van der Meulen met de onderscheiding toen zij afscheid nam van de Belastingservice.

Mevrouw Van der MeulenMevrouw Van der Meulen (77), geboren en getogen in Zutphen, was jarenlang actief als vrijwilliger voor de vakbond en help leden bij de jaarlijkse belastingaangifte. Daarnaast was mevrouw Van der Meulen actief voor Stichting Het Burgerweeshuis Zutphen.

In 1959 startte zij als secretaris van Jonge Strijd afdeling Zutphen. 14 jaar later ging ze als administratrice aan de slag bij Stichting Het Burgerweeshuis Zutphen. Daar werkte mevrouw Van der Meulen tot 2001.

In 1973 richtte zij de belastingwerkgroep op. Deze belastingservice van de FNV bestaat uit vrijwilligers die jaarlijks vele leden helpen met het invullen van hun belastingaangifte, de toeslagen, bezwaarschiften en de voorlopige aanslag.