Mei

• Nieuwe regeling voor chronisch zieken en gehandicapten

25 mei 2020

Inwoners met een chronische ziekte of een structurele (blijvende) beperking is er vanaf 25 mei een nieuwe regeling. Zij kunnen een tegemoetkoming krijgen voor medische kosten, als zij deze kosten niet ergens anders vergoed kunnen krijgen. De tegemoetkoming kan ook worden aangevraagd voor een kind met een chronische ziekte of beperking.

• Veilig sporten voor alle inwoners van Zutphen en Warnsveld

20 mei 2020

Sportwethouder Laura Werger bezocht op dinsdag 19 mei een aantal sportverenigingen in de gemeente Zutphen. In de coronatijd is het belangrijk dat inwoners op een veilige manier kunnen sporten. Daarom zijn er steeds meer sportverenigingen, die in samenwerking met de gemeente en Zutphen Actief, sportactiviteiten aanbieden via het platform veiligsporten.nu.

• Herdenkingstoespraak van burgemeester Annemieke Vermeulen

04 mei 2020

In het kader van de dodenherdenking van Zutphen en Warnsveld heeft burgemeester Annemieke Vermeulen een toespraak gehouden. De gehele toespraak leest u hieronder.

• Voorkeursroute vlotte en veilige fietsverbinding Deventer-Zutphen

01 mei 2020

De gemeenten Deventer, Lochem en Zutphen willen samen met de Provincie Gelderland één van de drukste regionale fietsroutes van de Provincie Gelderland aanpakken. Dit project is in handen van de Cleantech Regio. Het gaat om de fietsverbinding tussen Deventer en Zutphen (F348). Er is nu een voorkeursroute vastgesteld.