• Vanaf 1 december regionaal Advies- en meldpunt verward gedrag

29 november 2019

Maakt u zich zorgen over iemand die zich verward gedraagt? Op straat, in de buurt of thuis? Dan kunt u vanaf 1 december terecht bij het regionaal Advies- en meldpunt verward gedrag met telefoonnummer 088 – 933 55 00. Bij het regionaal Advies- en meldpunt verward gedrag werken hulpverleners die u advies geven of zorgen voor een passende opvolging als advies geven niet voldoende is. Het Advies- en meldpunt verwarde personen is elke dag bereikbaar tussen 8.30 - 23.00 uur.

• Contact met gemeente via WhatsApp stopt

28 november 2019

Vanaf 1 december kunt u geen vragen meer stellen via ons WhatsApp-nummer 06-20743114. Wij zijn wel bereikbaar via chat, Facebook en Twitter. En natuurlijk via telefoon en e-mail.

• Legpenning voor Zutphense archeologen

28 november 2019

Het team Archeologie van de gemeente Zutphen kreeg vrijdag de zilveren legpenning van de AWN – Vereniging van vrijwilligers in de archeologie in Nederland uitgereikt. AWN (Archeologische Werkgroep Nederland) kan de prijs elke 5 jaar uitreiken aan een instantie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de archeologie en vrijwilligers. Stadsarcheoloog Michel Groothedde ontving de penning op nationaal archeologiecongres de Reuvensdagen in Apeldoorn.

• Denk mee over nieuwe routes in De Hoven

08 november 2019

Gek op fietsen of wandelen? Denk dan mee over nieuwe routes in en om De Hoven!
    Op 4 november heeft de gemeenteraad geld beschikbaar gesteld voor een wandel- en fietsroute in De Hoven. Stichting Landschapsbeheer Gelderland gaat de routes voor de gemeente uitwerken en zorgen voor de aanleg. De inbreng van bewoners is hierbij heel belangrijk. Wilt u meedenken? Van harte welkom!