Nomineer nú voor DoeMEE Award 2017

Kent u iemand of een organisatie in de gemeente Zutphen of Lochem die de DoeMEE Award verdient? Die zich op bijzondere manier inzet voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen? Ook mensen met een beperking, een chronische ziekte of voor wie het moeilijk lijkt om een baan te vinden?

Wilt u een persoon, instelling of bedrijf nomineren? Dit kan tot 24 november via www.mee-oost.nl/doemeeaward. Hier leest u ook over het werk van iedereen die in 2016 was genomineerd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MEE Oost, telefoonnummer 0314 34 42 24.

Alle nominaties worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit professionals, wethouders én de winnaars van de DoeMEE Award 2016. De DoeMEE Award 2017 wordt begin 2018 uitgereikt.

Over de DoeMEE Award

De DoeMEE Award waardeert de initiatieven die ervoor zorgen dat mensen met bijvoorbeeld een beperking of chronische ziekte naar vermogen mee kunnen doen in de samenleving. Met hun enthousiasme maken de inititiatiefnemers het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Vorig jaar wonnen Gerben te Hennepe en Zilt-Bikes de DoeMEE Award.

De DoeMEE Award is een initiatief van MEE Oost, de gemeente Zutphen en de gemeente Lochem.