Serious Request on Tour in Zutphen

Ruim 2 weken voordat de DJ’s van 3FM worden opgesloten in het Glazen Huis in Apeldoorn komt Serious Request naar Zutphen. Zaterdag 2 december van 14.00 tot 16.00 uur staat het promotieteam op de markt in Zutphen.

Het promoteam informeert en enthousiasmeert de mensen op de markt met informatieflyers, plaktattoos en een fotoframe voor alle enthouaiste inwoners. Van maandag 18 t/m zondag 24 december is 3FM Serious Request in Apeldoorn.

Apeldoorn daagt Zutphen uit

Burgemeester Annemieke Vermeulen heeft zich door haar Apeldoornse collega, John Berends, laten uitdagen om mee te doen aan de burgemeesters-challenge. Tijdens deze challenge krijgt de burgemeester de kans, om als ambassadeur van de stad, te laten zien hoe Zutphen in actie kom voor 3FM Serious Request.

Dus....Zutphense en Warnsveldse inwoners en organisaties die in actie komen voor Serious Request? Meldt dit bij ons via info@zutphen.nl onder vermelding van ‘Zutphen komt in actie voor SRA17!’. Annemieke Vermeulen bezoekt een paar Zutphense initiatieven en vertelt hierover in het Glazen Huis.

Wij steunen 3fm serious request

3FM Serious Request 2017 brengt verscheurde families weer samen

3FM Serious Request 2017 haalt geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan 4 miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. Met de opbrengst van de actie sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact en brengen ze hen weer thuis.