Subsidie aanvragen voor zonne-energie voor uw organisatie?

Wij willen graag dat ondernemers subsidie aanvragen voor zonne-energie. Daarom komen wij bedrijven uit onze gemeente tegemoet door de aanvraag van deze subsidie deels te bekostigen. Inmiddels is de landelijke Najaarsronde SDE+ (Subsidie Duurzame Energieproductie) geopend. Tot 15 oktober kunt u deze subsidie aanvragen.

Kosten voor een subsidieaanvraag

De aanvraag van SDE+ subsidie kost normaal gesproken € 500,- voor kleine installaties en € 1.500,- voor grote installaties. Wij hebben afspraken gemaakt met het bedrijf Sparkling Projects. Wanneer zij uw SDE+ subsidie aanvragen, dan gelden voor ondernemers uit onze gemeente de volgende bedragen:

Totaal €

Ondernemer

SDE<500 kWp

€400,-

€250,-

€150,-

SDE>500 kWp

€900,-

€500,-

€400,-

Wilt u de SDE+ subsidie aanvragen via  een andere energie-adviseur? Dan gaan we graag met u in gesprek hoe we u daarbij kunnen ondersteunen of tegemoet kunnen komen.

Contact

Heeft u interesse in het aanvragen van deze subsidie? Neem dan contact op met Leonie Dijkhof, via leonie@iime.nl of Steven Lobregt, via sl@sparklingprojects.nl. De subsidie moet uiterlijk 15 oktober worden aangevraagd, dus zorg dat u uiterlijk 11 oktober contact opneemt.