Glasvezel in De Hoven?

Delta Fiber Netwerk inventariseert in de dorpen in de gemeenten Voorst, Brummen en Zutphen (specifiek voor De Hoven) of er interesse is in de aanleg van glasvezel. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 2 december 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Inwoners die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd via een brief.

Informatieavond

Op dinsdagavond 6 oktober van 19.00 tot 21.00 uur wordt er een informatieavond georganiseerd bij Wok de Hoven, Oude Kanonsdijk 96-98. Naast een presentatie heeft u de ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden voor deze informatieavond is verplicht. Aanmelden kan via de website van Deltafibernetwerk.

Ik wil glasvezel!

Hoe geeft u aan voor glasvezel te gaan? Dat kan door een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders; Caiway, DELTA, Helden Van Nu en Online.nl. Dit kan een zogeheten alles-in-1 pakket zijn (internet, televisie en telefonie), maar ook een internet only pakket (alleen internet). Het gaat om een jaarabonnement. Na dit jaar bent u vrij om over te stappen naar één van de andere aanbieders op het netwerk of om het glasvezelabonnement op te zeggen. Goed om te weten is dat u pas betaalt op het moment dat u gebruik kunt maken van de glasvezelverbinding.

Meer informatie vindt u op de website gavoorglasvezel.nl.