September

 • De IJsselslag ontvangt Keurmerk Toegankelijkheid

  23 september 2019

  Donderdagmiddag 19 september ontvingen sportwethouder Laura Werger en het bestuur van de IJsselslag het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid. Dankzij aanpassingen aan het zwembad kunnen nu ook mensen met een beperking het zwembad goed gebruiken. Het Keurmerk werd uitgereikt door Renée Houwen van Ongehinderd, de uitvoerende partij van het Nederlands Keurmerk voor Toegankelijkheid.

 • 75 jaar vrijheid: meld u uw activiteit aan?

  19 september 2019

  In 2019 en 2020 willen we in de gemeente Zutphen aandacht besteden aan het herdenken en vieren van 75 jaar vrijheid. Verschillende organisaties willen activiteiten organiseren, zowel voor het vieren van vrijheid als de herdenking van slachtoffers van oorlogsgeweld. Heeft u ook plannen? Wij horen het graag, bij voorkeur voor 1 november.

 • Vervanging openbare verlichting

  22 oktober 2019

  Tot en met 13 december vervangen we 152 lichtmasten en 760 armaturen in de binnenstad en de wijken Centrum-De Hoven, Waterkwartier, Leesten, Noordveen en Warnsveld.

 • Subsidie voor vernieuwende ideeën

  09 september 2019

  Heeft u als organisatie of inwoner in Zutphen en Warnsveld een vernieuwend idee om armoede- en schuldenproblemen aan te pakken? Wij stellen eenmalig een 'innovatiebudget' beschikbaar van bijna € 20.000. U kunt tot 31 oktober een aanvraag indienen.

 • Leerlingenvervoer gestart

  02 september 2019

  Vanaf maandag 2 september brengen Noot en TCR alle circa 300 Zutphense gebruikers van het leerlingenvervoer en het vervoer voor de Jeugdwet en Wmo-dagbesteding naar school, de dagbesteding of de dagbehandeling.