• Gemeente Zutphen legt Programmabegroting 2021-2024 voor aan gemeenteraad

18 september 2020

De programmabegroting die het college aan de gemeenteraad van Zutphen voorlegt, is sluitend voor de jaren 2021, 2022, 2023 en 2024. Dit is enkel mogelijk omdat het college voorstelt om zowel voorzieningen verder te versoberen als ook belastingen te verhogen.

• Koninklijke onderscheiding uitgereikt bij heropening museum de Brandkas

11 september 2020

Burgemeester Annemieke Vermeulen heeft gisteren een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Herman van Bosheide. Op 24 april liet zij hem al telefonisch weten dat hij een lintje krijgt. Gelukkig kon gisteren ook de daadwerkelijke uitreiking plaatsvinden.

• #OPLADERS van start: opvoeden doe je met elkaar!

03 september 2020

We willen allemaal het beste voor onze kinderen. En opvoeden is iets dat je niet in je eentje doet. In onder meer de gemeenten Lochem en Zutphen gaat daarom #OPLADERS van start. Met het project #OPLADERS starten we een beweging waarin het normaal is om vragen rondom opgroeien en opvoeden meer met elkaar te delen, hulp aan te bieden en te vragen. Doel van dit project is om de krachtige samenleving voor kinderen en jongeren te versterken.