Kom vanavond ook naar de inloopavond IJsselkade fase 2

Vanavond (donderdag 15 november) is er een inloopavond over de 2e fase van de herinrichting van de IJsselkade. Je bent tussen 17.00 en 20.00 uur van harte welkom in Het Koelhuis. Tijdens de inloopavond kan je de ontwerpen van de verschillende onderdelen zien. Ook kan je vragen stellen aan de projectleider en andere betrokkenen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Planning

Fase 2 is het deel van de IJsselkade vanaf het waterwerk tot aan de Noorderhaven. Hier komen brede riviertrappen en het populaire waterwerk krijgt een opknapbeurt. In Noorderhaven wordt de historische kademuur langs de IJssel weer zichtbaar gemaakt.

In december buigt de gemeenteraad zich nog over de plannen en financiering voor IJsselkade fase 2. Als de raad akkoord is, kan de gemeente verder met de aanbesteding van het werk. Waarschijnlijk gaan de werkzaamheden na de zomer van 2019 van start. In het najaar van 2020 is dan de hele IJsselkade klaar.

Lukt het niet om naar de inloopavond te komen? Een impressie van de verschillende onderdelen vind je op zutphen.nl/rivierindestad.