Officiële bekendmakingen

Bekendmakingen zijn openbare publicaties over besluiten of gebeurtenissen die voor u van belang kunnen zijn. Bijvoorbeeld een nieuwe of aangepaste verordening of een besluiten over uw buurt. Zoals een nieuw bestemmingsplan of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. De bekendmakingen publiceren wij op een landelijke website. Met de e-mailservice of de app blijft u op de hoogte.

Digitale bekendmakingen

De openbare bekendmakingen van de gemeente Zutphen vindt u op de landelijke website Overheid.nl.

Ga naar bekendmakingen in de gemeente Zutphen

Over uw buurt

Evenement bij mij om de hoek? Zo weet je ervan!

Via de website Overuwbuurt.overheid.nl kunt u via de e-mailservice of app van 'Over uw buurt' continu op de hoogte blijven van berichten van de overheid.

E-mailservice bekendmakingen

Wilt u weten welke vergunningen in uw buurt zijn aangevraagd en/of goedgekeurd? Meld u dan aan voor de attenderings-mailservice van Overheid.nl. U kunt zelf instellen van welke organisatie (gemeente, waterschap en/of provincie) en voor welk gebied u de bekendmakingen wilt ontvangen. U ontvangt dan een e-mail met berichten over uw buurt. Bijvoorbeeld evenementen- of omgevingsvergunningen die zijn aangevraagd.

Bekendmakingen met plattegrond

Bekendmakingen op een plattegrond (zoals bijvoorbeeld omgevingsvergunningen, evenementenvergunningen en dergelijke) .

Ga naar Bekendmakingen gemeente Zutphen op kaart

Over uw buurt app

Via de “Over uw buurt” app kunt u snel en overzichtelijk zien welke besluiten betrekking hebben op uw buurt. De app is momenteel te downloaden voor Android, iPhone, iPad en Windows.

Symbolen geven aan om wat voor besluiten het gaat. U kunt hele gebieden selecteren zodat u in één oogopslag ziet wat er speelt in uw postcodegebied, gemeente, waterschap of provincie. Ook kunt u tot 6 favorieten toevoegen om snel de juiste informatie op te vragen. De app kan een melding geven als er nieuwe besluiten zijn gepubiceerd.

Ga naar informatie over Over uw buurt app