Samen Emerpark

Het Emerpark is een groene plek in Zutphen waar, vanuit verschillende initiatieven, mooie ontwikkelingen zijn ontstaan.
Emerpark is een locatie waar de gemeente Zuthpen graag mee aan de slag gaat om dit een waardevolle plek te laten zijn voor alle Zutphenaren. De gemeente heeft ervoor gekozen om de toekomst van het Emerpark door middel van het initiatief Samen Emerpark samen met u vorm te geven: omdat ze erin geloven dat iets pas echt werkt, gaat leven en gebruikt wordt als zoveel mogelijk mensen een stukje mogen meedenken.

Wat de gemeente samen wil realiseren met het initiatief Samen Emerpark, is een ontwikkelrichting voor het park. Op deze manier weet iedereen waar het Emerpark voor staat. Zodat de plek karakter krijgt, iedereen weet waarom het er en waarvoor het gebruikt wordt en kan worden in de toekomst.

Hieronder leest u meer over het initiatief Samen Emerpark. Mocht u nog vragen hebben, kijk dan even op de contactpagina.

 • Over Emerpark

  Knoppen-afbeeldingen-emerpark Het Emerpark is een grote en belangrijke binnenstedelijke groen locatie ten zuidoosten van het stadscentrum.

 • Samen Emerpark

  Knoppen-afbeeldingen-emerpark2 We zijn een initiatief gestart waarin we graag willen weten wat uw mening en ideeën over het park zijn. Deel uw mening en doe mee!

 • Enquête

  Knoppen-afbeeldingen-emerpark3 Met 5 open vragen willen we ophalen wat u als inwoner, ondernemer of vanuit een andere manier van het Emerpark vindt.

 • Contact

  Knoppen-afbeeldingen-emerpark5 Heeft u een vraag over het initiatief Samen Emerpark of wilt u iets kwijt?