Parkeren

In de Zutphense binnenstad betaalt u van maandag tot en met zaterdag voor parkeren. Inwoners en ondernemers in de binnenstad kunnen een parkeervergunning, parkeerabonnement of parkeerontheffing aanvragen.

Betaald parkeren

Ga naar Google Maps voor meer informatie over de parkeerplaatsen.

In de Zutphense binnenstad betaalt u van maandag tot en met zaterdag voor parkeren. Meer over parkeren in Zutphen. U kunt alleen pinnen en belparkeren om te betalen voor parkeren. Chippen en contant betalen is niet mogelijk.

Parkeervergunning

In de binnenstad zijn vergunninghouderplaatsen. Inwoners van de binnenstad kunnen een parkeervergunning voor bewoners­ aanvragen om hier te mogen parkeren. Voor bedrijven in het centrum is er een zakelijke parkeervergunning.

Parkeerontheffing en parkeerabonnement

Voor een aantal straten in het centrum, waar betaald parkeren geldt, kunt u als inwoner of bedrijf een parkeerabonnement aanvragen.

Bent u tijdelijk aan het werk - bijvoorbeeld als schilder, aannemer of verhuizer – in een gebied waar vergunninghouderplaatsen zijn en/of u moet betalen voor het parkeren? Dan kunt u een parkeerontheffing aanvragen.

Woont u of bent u gevestigd in een gebied met een beperkte parkeerduur (blauwe zone)? Dan kunt u een parkeerontheffing blauwe zone aanvragen.

Auto weggesleept?

Is uw auto weggesleept? Dan kunt u deze bij Wolves Autoberging in Apeldoorn ophalen (Ecofactorij 3). Zij zijn bereikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week) via 0546 57 18 01.