(Bouw)projecten

Informatie over actuele (bouw)projecten.

 • Rivier in de Stad

  Rivier in de stad 295 x 107 Rivier in de Stad bestaat uit meerdere projecten voor een betere verbinding tussen de Zutphense binnenstad, de IJssel en De Hoven.

 • Nieuwbouw Noorderhaven

  noorderhaven 295 x 107 Ten noorden van het spoor is een nieuwe woonbuurt in aanbouw: Noorderhaven. Een buurt met koop- en huurwoningen, kantoren, parken, pleinen, een haven en kunst. Op de website Noorderhaven leest u meer over deze nieuwe buurt.

 • Herinrichting Deventerweg

  Deventerweg 2 We gaan de Deventerweg opnieuw inrichten. Het gaat om het deel tussen de Van der Capellenlaan en de rotonde bij de Coehoornsingel. De snelheid van het autoverkeer moet omlaag en de weg moet veiliger worden voor fietsers. De bestrating zelf wordt ook vernieuwd.

 • Nieuwbouw Hof van Wesse

  hof van wesse 295 x 107 Op de voormalige sportvelden van het jeugdgevangenisterrein (aan de Thorbeckesingel en Vijfmorgenstraat) komen 80 koopwoningen. De naam van het plan is Hof van Wesse.

 • Nieuwbouw in Zutphen-Centrum

  halvemaan appartementen 295 x 107 Ontspannen wonen in de luwte van onze levendige binnenstad? Het kan in het nieuwbouwplan Eerste Qwartier. Een heerlijke plek waar een deel al bewoond wordt.

 • Nieuwbouw Park Helbergen

  park helbergen 295 x 107 Omwonenden en andere betrokken inwoners hebben samen met de gemeente meegedacht over de invulling van Park Helbergen. Dit gebied ligt tussen de Vierakkerse Laak, de IJsseldijk, de Waarden en de Laan naar Eme.

 • Nieuwbouw Leesten-Oost

  quirijn-leesten-oost-zutphen 295 x 107 In Leesten-Oost worden koop- en vrije sector huurwoningen gebouwd. Er is een grote variatie in typewoning en in prijsklassen.

 • De poorten van Zutphen

  Knop Poort van Zuid 400 196 Zutphen heeft historische entrees naar de binnenstad, hier komen verschillende functies samen zoals verkeer, parkeren, wonen en recreëren. We verbeteren de bereikbaarheid van de binnenstad en maken de historie beter zichtbaar.