Nieuwbouw in Zutphen-Centrum

Ontspannen wonen in de luwte van onze levendige binnenstad? Het kan in het nieuwbouwplan Eerste Qwartier. Een heerlijke plek waar de bouw in volle gang is.

Woningen HalvemaanstraatIn het 1e deel zijn 15 appartementen en 10 woningen gebouwd door Hegeman-bouw uit Almelo. Deze zijn inmiddels verkocht. De woningen worden in mei 2017 opgeleverd, de appartementen zijn voor de bouwvakantie klaar.

2e deel

In juni 2017 start ook de verkoop van het 2e deel van het plan. Het 2e deel bestaat uit 8 woningen en 10 appartementen. Voor de 8 woningen is een omgevingsvergunning verleend. Voor het appartementengebouw moet deze nog aangevraagd worden.

Heeft u interesse om op deze locatie te wonen? Neem dan contact op met IJsselborg makelaars. Ook kunt u zich inschrijven via de website van IJsselborg zodat u op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen.

Op een historische locatie

De woningen komen aan de Halvemaanstraat, tussen de Laarstraat (vroeger een belangrijke uitvalsweg) en de Berkelsingel (één van de wallen van Zutphen). Ze liggen net buiten de oorspronkelijke ommuring uit de 13e eeuw en binnen de uitbreiding van de vesting uit de 17e eeuw. Informatie over de opgravingen en archeologische vondsten

Impressie nieuwbouw Halvemaanstraat

Meer informatie