Wegen en pleinen De Hoven

Als de rondweg N345 - De Hoven klaar is, gaat het regionale, doorgaande verkeer niet meer door De Hoven. Daarom krijgt de Weg naar Voorst een nieuwe inrichting. Ook komen er twee nieuwe pleinen. De Kanonsdijk krijgt een nieuwe toplaag en maatregelen om de snelheid van het verkeer te remmen.

Hieronder vindt u de tekeningen voor de Weg naar Voorst, de Kanonsdijk en de pleinen. Kunt u de tekeningen niet lezen of wilt u graag een toelichting? Neem dan contact op met projectleider Gerard van den Blink. Uw opmerkingen over het ontwerp kunt u ook aan hem doorgeven. Zijn e-mailadres is g.vandenblink@zutphen.nl.

Voorontwerp Weg naar Voorst (pdf, 3 MB)
Voorontwerp kern De Hoven – Hertog van Gelreplein (pdf, 2 MB)
Voorontwerp Kanonsdijk - IJsselplein (pdf, 3 MB)

De uitvoering volgt als de provinciale rondweg gereed is. Dat is waarschijnlijk eind 2020. Kijk voor de actuele planning van de rondweg op www.gelderland.nl/n345-dehoven. Enkele sfeerbeelden zijn hieronder weergegeven.

Kanonsdijk IJssellocatie entree

Sfeerbeeld3