Werkers in de wijk - Waterkwartier

Wijkregisseur gemeente

Jasmijn van der Graaf

info@zutphen.nl

De wijkregisseur werkt bij de gemeente en is de schakel tussen de wijkbewoners, de gemeente en andere organisaties.

Wijkconsulent Woonbedrijf ieder1

Corrie van der Weide

telefoon 088 - 111 03 13

corrie.vanderweide@ieder1.nl

Website van Woonbedrijf ieder1

De wijkconsulent van Woonbedrijf ieder1 is er voor alle zaken die over de leefbaarheid van de wijk. Zij overlegt met de bewonerscommissie en instanties als politie, gemeente en Perspectief Zutphen. Daarnaast begeleidt zij de onderhoudsprojecten aan de woningen.

Wijkagenten

• Hedy Rosendal en Jeroen te Brummelstroete

telefoon 0900 - 8844

De wijkagent is een ervaren politieman of -vrouw die zich vooral bezig houdt met leefbaarheid en veiligheid in de wijk. De wijkagent is zoveel mogelijk in de wijk en is 1e aanspreekpunt voor bewoners. Hij overlegt met andere instanties en zit in wijkteams en werkgroepen.

Sociaal wijkteam

Bij het Sociaal Wijkteam kunt u terecht met grote of kleine vragen. Loop gerust binnen in Waterkracht aan de Ruys de Beerenbrouckstraat 106. Of spreek de sociaal werkers aan op straat, want meestal zijn zij in de buurt aan het werk. U kunt ook bellen voor een vraag of afspraak, via 0575 - 51 96 13 (toets 0 voor sociaal werk) of een e-mail sturen naar info@perspectiefzutphen.nl.

Op de website van Perspectief Zutphen vindt u meer informatie over het Sociaal Wijkteam in het Waterkwartier en een overzicht van de sociaal werkers.

Buurtbemiddeling

Heeft u ruzie met uw buren, om welke reden dan ook? En wordt het tijd voor contact, schakel dan Buurtbemiddeling in. Het doel is er samen uit te komen.

Meer informatie over buurtbemiddeling (op www.perspectief.nl)

Toezichthouders gemeente

Toezichthouders handhaven en houden toezicht op onder andere parkeren, milieu, verkeer (bij ongeval of evenement) en bouwen en brandveiligheid.

Wijkboa: Berry Rietberg

Opzichter en werkleider gemeente

De opzichter en werkleiders kunt u bereiken via:

Opzichter

Dick Pardijs

Werkleiders

Roel Hekkelman (groen), Jan Massink (spelen en bebording) en Ton Koot (straatverlichting, riolering en vegen)

Buurtservice van Perspectief Zutphen

Coach/ Coördinator: Clemens Menting

Mozartstraat 74

7204 PG Zutphen

telefoon 0575 - 57 04 54 (10.00-12.00 uur)

c.menting@perspectiefzutphen.nl

Website van Buurtservice

Buurtservice werkt aan het verbeteren van de leefbaarheid in het Waterkwartier. Medewerkers vanbbuurtservice houden de wijk schoon met een buurtbeheerploeg. Verder is er een klussendienst, tuindienst, zorgdienst en een fietsenwerkplaats.