Werkers in de wijk - Zuidwijken

Wijkregisseur gemeente

Monique van 't Erve

info@zutphen.nl

De wijkregisseur werkt bij de gemeente en is de schakel tussen de wijkbewoners, de gemeente en andere organisaties.

Wijkconsulent Woonbedrijf ieder1

Agnes van den Brink

telefoon 088 - 111 0342

wijkteamzlw@ieder1.nl

Website van Woonbedrijf ieder1

Woonbedrijf ieder1 is verhuurder van een aantal woningen in de wijk. De wijkconsulent van Woonbedrijf ieder1 is er voor alle zaken die gaan over de leefbaarheid van de wijk. Zij overlegt met de bewonerscommissie en instanties als politie, gemeente en Perspectief Zutphen. Daarnaast begeleidt zij de onderhoudsprojecten aan de woningen.

Wijkagent

Tijdelijke vervanging. Bel 0900 - 8844

De wijkagent is een ervaren politieman of -vrouw die zich vooral bezig houdt met leefbaarheid en veiligheid in de wijk. De wijkagent is zoveel mogelijk in de wijk en is 1e aanspreekpunt voor bewoners. Hij overlegt met andere instanties en zit in wijkteams en werkgroepen.

Sociaal wijkteam

Bij het Sociaal Wijkteam kunt u terecht met grote of kleine vragen. Loop gerust binnen in De Uitwijk aan de Brink 116. Of spreek de sociaal werkers aan op straat, want meestal zijn zij in de buurt aan het werk. U kunt ook bellen voor een vraag of afspraak, via 0575 - 51 96 13 (toets 0 voor sociaal werk) of een e-mail sturen naar info@perspectiefzutphen.nl.

Op de website van Perspectief Zutphen vindt u meer informatie over het Sociaal Wijkteam in de Zuidwijken en een overzicht van de sociaal werkers. Loop gerust binnen in de buurtwoning aan de Bagijnenland 122 of in De Uitwijk

Buurtbemiddeling

Heeft u ruzie met uw buren, om welke reden dan ook? En wordt het tijd voor contact, schakel dan Buurtbemiddeling in. Het doel is er samen uit te komen.

Meer informatie over buurtbemiddeling (op www.perspectief.nl)

Toezichthouders gemeente

In uw wijk lopen toezichthouders van team Openbare Ruimte.

Wijkboa: Berry Rietberg

Opzichter en werkleiders gemeente

De opzichter en werkleiders kunt u bereiken via

Opzichter